Ansökan om återbetalning

MG9 - Ett nytänkande & händelserikt fantasylajv med inslag av steampunk

Ansökan om återbetalning

Vi betalar alltid tillbaka inbetalningar om man inte kan delta, så länge man meddelar oss arrangörer innan lajvet.


Coronaviruset Covid 19

MG byter datum igen! För att säkerställa att lajvet kan bli av i år så har vi valt att flytta lajvet till 1-5 september.

 

Det finns indikationer på att lajvet möjligen hade gått att genomföra i juni trots Covid-19. Men det finns också en hel del osäkerheter och vi vill inte behöva ställa in med kort varsel. Vi har därför valt att fatta detta beslut tidigt så att folk kan planera sin semester och sitt lajvår ordentligt.

 

Detta innebär tyvärr att vi återigen behöver veta vad ni vill göra med er anmälan och betalning. Detta gäller även er som tidigare sagt att ni inte kan komma på lajvet när det fortfarande låg i juni eftersom ni kanske har bättre möjlighet på vårt nya datum.

 

Vi vill att ni:

Gå in i er anmälan och meddela vad ni vill göra med er rollanmälan och er betalning. (använd kompletteringslänken ni fått via mejl).

 

Här finns alternativen:

  • Flytta din anmälan till MG 1-5september
  • Avanmäl dig helt
  • Att du inte vet än

 

Meddela även hur du vill göra med din betalning. Detta galler ALLA anmälda (även barn). Gör detta så snart som möjligt, så vi vet vilka som kommer på MG 1-5 september, då arrangörsarbetet fortsätter!


Skulle det vara så att du idag meddelar att du kommer på lajvet 2021 men att det sedan visar sig att du inte kan, kommer du givetvis (!) att få pengarna tillbaka.

 

Regeringen och Sveriges Kommuner och Regioner har slutit ett avtal om att alla vuxna som bor i Sverige ska ha erbjudits vaccination mot covid-19 under det första halvåret 2021 (Källa).

 

Tack för det stora intresset för lajvet – ni är grymma! ❤️

 

/Arrangörerna MG9